køleskab & fryser REPARATION

Har du brug for hjælp til reparation af dit køleskab eller fryser?

MANGE ÅRS
ERFARING

PROFESSIONEL SERVICE AF HVIDEVARER SIDEN 2004

ekspert i alle hvidevarer

VI SERVICERER OG REPARERER ALLE TYPER HVIDEVARER.

SPECIALISTER
I ALLE MÆRKER

Siemens, Miele, Bosch. Vi har erfaring uanset mærke.

VI RYKKER
HURTIGT UD

FÅ HURTIG HJÆLP NÅR DINE HVIDEVARER STREJKER

Få hurtig hjælp nu - og til en fair pris

Hos Jysk Hvidevare Teknik har vi +20 års erfaring i at reparere og servicere køleskabe og frysere – uanset mærke, årgang eller model. 

Kontakt os nu på tlf. 86 98 61 35 eller send os en besked på info@jyskhvidevareteknik.dk

typiske grunde til at dit kølekab eller fryser ikke virker

Køleskabe og frysere er nogle af de mest brugte husholdningsmaskiner i de fleste hjem. Når de pludselig går i stykker, kan det have en stor indvirkning på vores daglige rutiner. Men der er nogle almindelige problemer, som du kan prøve at løse selv, før du ringer til en tekniker.

Hvis dit køleskab ikke køler ordentligt, kan det skyldes en defekt termostat, en tilstoppet kondensator eller en defekt kølekompressor. Det er vigtigt at rengøre kondensatoren regelmæssigt for at undgå denne type problem. Hvis dit køleskab stadig ikke køler efter rengøring af kondensatoren, bør du kontakte en tekniker til at undersøge problemet.

Hvis dit fryseskab ikke fryser ordentligt, kan det skyldes en defekt termostat eller en tilstoppet eller defekt ventilator. I dette tilfælde bør du kontakte en tekniker til at undersøge problemet.

Få hjælp til køleskab/fryser reparation af en ekspert

Hos Jysk Hvidevare Teknik har vi mange års erfaring med reparation af køleskabe og frysere. Vores teknikere er uddannet til at identificere og rette op på alle typer fejl og problemer.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have en velfungerende køleskab og fryser, så du kan opbevare dine madvarer sikkert og i den rette temperatur. Derfor tilbyder vi en hurtig og pålidelig service til konkurrencedygtige priser.

Hvis du har problemer med dit køleskab eller fryser, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gerne hjælpe dig med at løse problemet på en professionel og effektiv måde, så du kan få din køleskab og fryser tilbage i drift så hurtigt som muligt.

VI REPARERER & SERVICERER ALLE HVIDEVARER

FÅ GODE RÅD TIL AT PASSE PÅ DINE HVIDEVARER

Pas godt på dine hvidevarer og spar penge på reparationer og/eller udskiftning. Få inspiration med vores tips og tricks.