vaskemaskine REPARATION

Har du brug for hjælp til reparation af din vaskemaskine?

MANGE ÅRS
ERFARING

PROFESSIONEL SERVICE AF HVIDEVARER SIDEN 2004

ekspert i alle hvidevarer

VI SERVICERER OG REPARERER ALLE TYPER HVIDEVARER.

SPECIALISTER
I ALLE MÆRKER

Siemens, Miele, Bosch. Vi har erfaring uanset mærke.

VI RYKKER
HURTIGT UD

FÅ HURTIG HJÆLP NÅR DINE HVIDEVARER STREJKER

Få hurtig hjælp til reparation af vaskemaskine - og til en fair pris

Hos Jysk Hvidevare Teknik har vi +20 års erfaring i at reparere og servicere vaskemaskiner – uanset mærke, årgang eller model.  Kontakt os nu på tlf. 86 98 61 35 eller send os en besked på info@jyskhvidevareteknik.dk

Hos Jysk Hvidevare Teknik har vi erfaring i og viden om reparation af stort set alle typer vaskemaskiner, uanset mærke og model. Vaskemaskine reparation handler i højere grad om hvilken specifik fejl der er tale om og have den nødvendige ekspertise til at løse problemet.

Det er vanskeligt at give en konkret pris på vaskemaskine reparation, da det er meget forskelligt hvad problemet er, hvor meget der skal fejlsøges på maskinen, hvilket mærke og model der er tale om, samt hvorvidt der er behov for at skifte reservedele. Hos Jysk Hvidevare Teknik er du dog altid sikret en skarp pris på vaskemaskine reparation og ikke mindst hjælp af branchens bedste hvidevareteknikere.

Hos Jysk Hvidevare Teknik dækker vi et stort geografisk område, når vi foretager vaskemaskine reparation. Med base på Alsikevej 10 i Randers kører vi ud til vaskemaskine reparationer og service i det meste af Midt- og Østjylland, heriblandt Randers, Århus og omkringliggende byer.

Men hvad nu, hvis vi ikke kan reparere din vaskemaskine?

Bare rolig. Skulle det ske, at vi ikke kan få liv i din vaskemaskine, så kan vi heldigvis også hjælpe dig med at få en ny – og til en skarp pris med alt inkluderet.

Vi monterer den endda også gerne for dig, og tager den gamle maskine med.

Og det bedste af det hele? Vi trækker prisen for vores servicebesøg fra tilbuddet på din nye vaskemaskine.

VI REPARERER & SERVICERER ALLE HVIDEVARER

FÅ GODE RÅD TIL AT PASSE PÅ DINE HVIDEVARER

Pas godt på dine hvidevarer og spar penge på reparationer og/eller udskiftning. Få inspiration med vores tips og tricks til at passe ekstra godt på din vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og andre hårde hvidevarer.

typiske grunde til at din vaskemaskine ikke virker

Har du nogensinde oplevet, at din vaskemaskine pludselig ikke vil starte eller begynder at larme under vask? Det kan være en stor frustration, især når man står med en stor bunke snavset tøj, der skal vaskes.

Men bare rolig! Mange af de problemer, der kan opstå med vaskemaskiner, kan faktisk løses uden at skulle kontakte en professionel tekniker.

Hvis din vaskemaskine ikke starter, kan det skyldes en simpel fejl som en løs eller defekt stikprop, eller at der er gået en sikring i dit elskab. Sørg for at tjekke disse ting først, inden du ringer efter hjælp.

Hvis vaskemaskinen står og larmer, kan det være fordi tøjet ikke er fordelt jævnt i tromlen, eller at der er en stor genstand, som blokerer for vaskemaskinens bevægelser. Fjern overskydende tøj eller genstande og prøv at starte vaskemaskinen igen.

Hvis det stadig ikke lykkes at få liv i maskinen igen, så kan det være nødvendigt at få hjælp til reparation af vaskemaskinen af en professionel hvidevaremontør. Vælg Jysk Hvidevare Teknik, hvis du vil være sikker på at få hjælp af en af landets mest erfarne inden for reparation af vaskemaskiner.

Få hjælp til vaskemaskine reparation af en ekspert

Men nogle gange kan fejlene på vaskemaskinen være mere komplekse og kræve professionel hjælp. Det kan f.eks. være problemer med pumpe, motor eller elektronik, som kræver specialiseret viden og værktøj for at kunne blive rettet op på.

Hvis du ikke føler dig sikker på at løse problemet selv, eller hvis det er en mere alvorlig fejl, så kontakt Jysk Hvidevare Teknik. Vores professionelle teknikere har mange års erfaring med reparation af vaskemaskiner og kan hjælpe dig med at få din vaskemaskine tilbage i drift på ingen tid.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have en velfungerende vaskemaskine, så du kan tage dig af din families vasketøj uden problemer. Derfor tilbyder vi en hurtig og pålidelig service til konkurrencedygtige priser. Vi reparerer ikke kun vaskemaskiner, men klarer også alle former for reparation af opvaskemaskiner samt tørretumbler reparationer.

Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har problemer med din vaskemaskine. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få løst dit problem på en effektiv og professionel måde. Jysk Hvidevare Teknik er branchens bedste og blandt de mest erfarne i reparation af vaskemaskine.