HVEM ER JYSK HVIDEVARE TEKNIK?

Branchens førende hvidevare eksperter med over 20 års erfaring i reparation og service.

PROFESSIONEL HVIDEVARESERVICE SIDEN 2004

Jysk Hvidevare Teknik startede i 2004 som et samarbejde mellem to erfarne montører, som begge drømte om at yde endnu bedre service end den, der var tilgængelig. Alle medarbejdere har mange års erfaring og gør dem til specialister på netop deres felt.​

​I juni 2022 overtog John Drejer A/S Jysk Hvidevare Teknik.

​John Drejer A/S har i over 40 år leveret el-løsninger til private, til erhvervslivet og til det offentlige. Virksomheden beskæftiger godt 55 ansatte og er solidt forankret i Østjylland.

​​John Drejer A/S er som Jysk Hvidevare Teknik anerkendt for et højt serviceniveau og stor faglig ekspertise i forbindelse med såvel større som mindre el- installationsopgaver.

MØD HOLDET BAG
JYSK HVIDEVARE TEKNIK

MEDARBEJDER 1

Founder & Owner

MEDARBEJDER 2

General Manager

MEDARBEJDER 3

Certified Technician

Vi sørger for, at dine hvidevarer virker

Montørerne møder du, når besøget skal finde sted. På selve dagen for besøget ringer vi altid en halv time før for at sikre størst mulig komfort og fleksibilitet for dig. Vær opmærksom på, at vi ringer med hemmeligt nummer.

​Alle vores servicebesøg bliver kørt inden for få dage, fordi vi kender til vigtigheden af, at vores husholdningsmaskiner virker. Vi medbringer reservedele, hvor der selvfølgelig medfølger garanti. Reservedelene kan naturligvis også købes på kontoret efter forudgående aftale.

​De ansatte på kontoret er de første der tager i mod dig, når du ringer til Jysk Hvidevare Teknik for at bestille et besøg.

Vi glæder os til at give dig den bedste service.