OPvaskemaskine REPARATION

Har du brug for hjælp til reparation af din opvaskemaskine?

MANGE ÅRS
ERFARING

PROFESSIONEL SERVICE AF HVIDEVARER SIDEN 2004

ekspert i alle hvidevarer

VI SERVICERER OG REPARERER ALLE TYPER HVIDEVARER.

SPECIALISTER
I ALLE MÆRKER

Siemens, Miele, Bosch. Vi har erfaring uanset mærke.

VI RYKKER
HURTIGT UD

FÅ HURTIG HJÆLP NÅR DINE HVIDEVARER STREJKER

Få erfaren hjælp til opvaskemaskine reparation

Hos Jysk Hvidevare Teknik har vi +20 års erfaring i at reparere og servicere opvaskemaskiner – uanset mærke, årgang eller model. 

Kontakt os nu på tlf. 86 98 61 35 eller send os en besked på info@jyskhvidevareteknik.dk

typiske grunde til at din OPvaskemaskine ikke virker

Det er altid irriterende, når din opvaskemaskine pludselig stopper med at virke eller ikke vasker dine tallerkener ordentligt. Men heldigvis kan mange af de almindelige problemer, der kan opstå med opvaskemaskiner, ofte løses uden at skulle kontakte en tekniker.

Hvis din opvaskemaskine ikke starter, så tjek først om den er tilsluttet korrekt og om sikringen er i orden. Det kan også være en god idé at undersøge, om der er noget, der blokerer for opvaskemaskinens dør eller låge.

Hvis din opvaskemaskine ikke vasker tallerkenerne ordentligt, så kan det skyldes en tilstoppet filter eller sprayarm. Sørg for at rense filteret og sprayarmen regelmæssigt for at undgå denne type problem.

Hvis du oplever, at din opvaskemaskine larmer unormalt meget, kan det skyldes en defekt pumpe eller motor. Hvis dette er tilfældet, er det en god idé at kontakte en professionel tekniker for at få det rettet.

Få hjælp til OPvaskemaskine reparation af en ekspert

Hos Jysk Hvidevare Teknik har vi mange års erfaring med reparation af opvaskemaskiner. Vores teknikere har den nødvendige ekspertise og værktøj til at identificere og rette op på alle typer fejl og problemer, så du kan få din opvaskemaskine tilbage i drift på kort tid.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have en velfungerende opvaskemaskine, så du kan spare tid og energi på at vaske op. Derfor tilbyder vi en hurtig og effektiv service til konkurrencedygtige priser. Vi klarer ikke kun opvaskemaskine reparation, men også reparation af vaskemaskine uanset mærke og model, og også reparation af tørretumblere

Hvis du har problemer med din opvaskemaskine og ikke kan løse problemet selv, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få rettet op på dit problem på en professionel og pålidelig måde. Vi er blandt branchens bedste og mest erfarne inden for reparation af opvaskemaskine.

VI REPARERER & SERVICERER ALLE HVIDEVARER

FÅ GODE RÅD TIL AT PASSE PÅ DINE HVIDEVARER

Pas godt på dine hvidevarer og spar penge på reparationer og/eller udskiftning. Få inspiration med vores tips og tricks.