ovn & komfur REPARATION

Har du brug for hjælp til reparation af din ovn eller komfur?

MANGE ÅRS
ERFARING

PROFESSIONEL SERVICE AF HVIDEVARER SIDEN 2004

ekspert i alle hvidevarer

VI SERVICERER OG REPARERER ALLE TYPER HVIDEVARER.

SPECIALISTER
I ALLE MÆRKER

Siemens, Miele, Bosch. Vi har erfaring uanset mærke.

VI RYKKER
HURTIGT UD

FÅ HURTIG HJÆLP NÅR DINE HVIDEVARER STREJKER

Få hurtig hjælp nu - og til en fair pris

Hos Jysk Hvidevare Teknik har vi +20 års erfaring i at reparere og servicere ovne og komfurer – uanset mærke, årgang eller model. 

Kontakt os nu på tlf. 86 98 61 35 eller send os en besked på info@jyskhvidevareteknik.dk

TYPISKE GRUNDE TIL AT DIN ovn eller komfur IKKE VIRKER

Når din ovn eller komfur pludselig ikke fungerer ordentligt, kan det være en stor udfordring i dit køkken. Der kan være flere årsager til, at din ovn eller komfur ikke fungerer, og nogle af de mest almindelige problemer omfatter defekte termostater, beskadigede varmeelementer, problemer med ovndøren eller en defekt ventilator.

Hvis din ovn eller komfur ikke varmer op ordentligt eller viser fejlmeddelelser på displayet, kan det være en god idé at tjekke termostaten eller varmeelementerne. Hvis ovndøren ikke lukker ordentligt, kan det være nødvendigt at justere hængslerne eller udskifte dørlukkemekanismen. Hvis din ovn eller komfur har en ventilator, der ikke fungerer korrekt, kan det skyldes en defekt motor.

Hvis du oplever problemer med din ovn eller komfur, kan du prøve at udføre nogle enkle fejlfindingstrin. Men hvis disse ikke løser problemet, bør du kontakte en professionel tekniker.

Få hjælp til ovn/komfur reparation af en ekspert

Hos Jysk Hvidevare Teknik har vi mange års erfaring med reparation af ovne og komfurer af alle mærker og modeller. Vores teknikere har den nødvendige ekspertise og erfaring til at identificere og rette op på alle typer af fejl og problemer.

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at have en fungerende ovn eller komfur, så du kan lave mad til din familie og venner. Derfor tilbyder vi en hurtig og pålidelig service til konkurrencedygtige priser.

Hvis du oplever problemer med din ovn eller komfur, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne hjælpe dig med at identificere og løse problemet på en professionel og effektiv måde. Vores teknikere er altid klar til at assistere dig og sikre, at din ovn eller komfur fungerer optimalt igen.

VI REPARERER & SERVICERER ALLE HVIDEVARER

FÅ GODE RÅD TIL AT PASSE PÅ DINE HVIDEVARER

Pas godt på dine hvidevarer og spar penge på reparationer og/eller udskiftning. Få inspiration med vores tips og tricks.